Viking interactive

Umi İnşaat’tan üç yeni proje

1997 yılından bugüne birçok prestijli projeye imza atan Umi İnşaat, 2016 yılında da üç yeni projesiyle, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

GÖLPARK KONAKLARI

Tamamlanmak üzere olan Gölpark Konakları projesi ile beraber, Deniz Kabuğu Evleri ve Villa Sera, konut alanındaki talepleri karşılamaya devam ederken, Umi Bazaar ise gelişen Balat’ın yeni çekim merkezi haline gelerek alışveriş & eğlence ihtiyaçlarını karşılamaya hazırlanıyor.

Gölpark Konakları; İnegöl’ün yeni cazibe merkezi olan Alanyurt’ta 24.000 m2 alan üzerinde, kişiye özel yaşam seçenekleri, geniş yeşil alanları, daha önce sunulmamış sosyal imkanları ve örnek gösterilen inşaat kalitesi ile İnegöl halkını buluşturdu.

DENİZ KABUĞU EVLERİ

Deniz Kabuğu Evleri; istediğinizde dinginliği ve huzuru yaşatabilmesi, istediğinizde ise şehir merkezine 10dk, İDO ve BUDO’ ya 5’er dakika uzaklıkta olması ile sizi hayatın tam ortasında tutuyor. 18.000 m2 alan üzerine inşa edilmeye başlanan Deniz Kabuğu Evleri, 7 blok ve 168 daireden oluşuyor ve tamamı deniz manzarasına hakim konforlu evleri, 8.000 m2 yeşil alanları, sosyal tesisi, açık ve kapalı yüzme havuzları, 7/24 güvenliği, açık ve kapalı otoparkları, çocuk oyun alanı ve daha bir çok imkanıyla, yeni ve kaliteli bir yaşamın anahtarını veriyor.

Deniz Kabuğu Evleri’nde Bursalıların ihtiyaçlarına cevap verebilecek çeşitlilikte plan tipleri yoğun talep görüyor. İki farklı plan tipine sahip 2+1 daireler; geniş kullanım alanına sahip olmaları ve ortalama 25 m² deniz manzaralı balkonlarıyla sizleri mavi ve yeşille buluşturuyor. Aynı şekilde iki farklı plan tipine sahip 4+1 daireler ise; rahat ve konforlu yaşamın tüm öğelerini barındırarak deniz keyfini yaşamanıza olanak veriyor. Dubleks daire taleplerini ise 4+1 dubleks daireler ve 6+2 dubleks daireler karşılıyor.

VİLLA SERA

Villa Sera; 21.000 m2 alan üzerinde, eşsiz maviliklerin, şifalı suların, kumun, güneşin ve berraklığın kucaklaştığı, mutluluğun ve huzurun buluştuğu yer olan Çeşme’ de inşa ediliyor. Akıllara durgunluk verecek güzellikte denizi ve plajlarıyla ün yapmış Aya Yorgi Koyu’na yürüme mesafesinde,14.000 m² yeşil alan içerisinde, her birinin kendine ait havuzu bulunan 29 adet villadan oluşan Villa Sera; konfor, yalınlık, güven ve teknolojiyi uyumla bir araya getiriyor. Villalar içerisinde kullanılan malzemeler, vitrifiye ve armatürler gibi tüm malzemeler lider markaların imzasını taşıyor.

UMİ BAZAAR

Balat’ a farklı bir bakış getiriyor. Yoğun konut alanlarının ihtiyacını karşılayacak sosyal donatıları barındıracak olan Umi Bazaar; otopark sorununu ortadan kardıracak çözümler ile çekim merkezi oluşturuyor. Yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan Umi Bazaar; en kısa sürede hayata geçerek beklentileri karşılamaya hazırlanıyor.